“Ελλάδα 1.000 μίλια”. Το νέο, απαιτητικό εγχείρημα με καγιάκ της ομάδας South Evian Gulf team!

Go down

“Ελλάδα 1.000 μίλια”. Το νέο, απαιτητικό εγχείρημα με καγιάκ της ομάδας South Evian Gulf team!

Post by milemaster on Wed Feb 26, 2014 2:21 am

Οι κωπηλάτες του South Evian Gulf team, της μοναδικής ομάδας μαραθώνιων αποστολών με καγιάκ στην Ελλάδα, Άγγελος Χριστοφίδης και Κώστας Μανατάκης, επιστρέφουν στην ανοιχτή θάλασσα για το νέο τους μεγάλο εγχείρημα.

Ελλάδα 1.000 μίλια. Ένα ταξίδι, που θα επιχειρηθεί για πρώτη φορά στην ναυτική ιστορία με καγιάκ, συγκαταλεγόμενο μεταξύ των πλέον απαιτητικών εγχειρημάτων που θα έχουν επιχειρηθεί ποτέ παγκοσμίως, με τον συγκεκριμένο τύπο σκάφους. Πρόκειται για μια διάσχιση 1000 ναυτικών μιλίων μόνο με κουπί, από το δυτικότερο σημείο της Ελλάδος, τους Οθωνούςμέχρι το ανατολικότερο, το ακριτικό Καστελλόριζο, την οποία οι κωπηλάτες της ομάδας στοχεύουν να ολοκληρώσουν σε διάστημα 55 ημερώνκατά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο.

To RC Greek Saw Boats υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το σημαντικό αυτό εγχείρημα, το οποίο είναι αφιερωμένο στο σύλλογο γονέων καρκινοπαθών παιδιών «η Πίστη», που επί μία 20ετία στέκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους, με στόχο τόσο τη διάδοση του έργου του Συλλόγου, όσο και την παρότρυνση να υποστηριχθούν με κάθε τρόπο, τα παιδιά που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές υπό τη φροντίδα του.


Παρακολουθήστε όλη την προετοιμασία και τα νέα της ομάδας για το μεγάλο εγχείρημα κάνοντας Like στην Facebook σελίδα https://www.facebook.com/#!/sevianGT?fref=tsΕπικοινωνία με τον Σύλλογο ΠΙΣΤΗ:
Γραφεία Συλλόγου: Ηγήμονος 2β, Ζωγράφου (Πλατεία Παίδων), Τ.Κ. 15773, 5ος όροφος
Τηλέφωνα: 210 -7486880, 210-7488961, Fax: 210-7486880
WebSitewww.pisti.gr
E – mail: pisti@otenet.gr

 
Attachments
XARTIS GR.JPG Χάρτης της διαδρομήςYou don't have permission to download attachments.(646 Kb) Downloaded 0 times
avatar
milemaster
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 348
Ημερομηνία εγγραφής : 2013-02-27

http://rcgreeksawboats.forumgreek.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum